+31 (0)6 5758 6681 danny@senstone.nl

Werkwijze

Hoe ontstaat jouw terrazzo-keukenblad?

Geïnteresseerd in een terrazzo keukenblad van Senstone? Om jou verder te helpen jouw terrazzo keukenblad te ontwerpen en te produceren, gaan wij als volgt te werk:

Maatvoeringen
Is er een schets met maatvoeringen van jullie nieuwe of bestaande keuken? Of zijn er foto’s van de huidige situatie? Wat is de gewenste dikte van het keukenblad? Geef ons hier die gegevens door en aan de hand van die informatie kunnen wij een indicatieprijs berekenen. De prijsindicatie zullen wij binnen twee werkdagen via e-mail verzenden.

Extra informatie
Is de prijsindicatie akkoord? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar de ideale kleurstelling, helemaal op maat en naar smaak aangepast, uniek dus. Zie ook kopje ‘Receptuur terrazzo’. Verdere mogelijkheden:

  • Een waterkering in het blad. Meestal een klein opstaand randje bij de spoelbak, zodat het water niet op de grond druppelt. Hier vind je meer informatie over een waterkering.
  • Een veegstrook. Hier vind je meer informatie over een veegstrook, ook wel een sanitaire plint genoemd.
  • Een mooie handgemaakte tegelspoelbak. 
  • Terrazzo is maatwerk, wij kunnen bijna alles naar wens aanpassen. Dus mochten jullie meer wensen hebben, laat het ons gerust weten.

Receptuur terrazzo
Heb je gekozen voor een terrazzo-keukenblad?  Dan gaan we samen op zoek naar de kleurstelling, het formaat van de steentjes en de kleur van het cement in de tussenruimte. Alvast een paar voorbeelden zien? Download het terrazzo-kleurenboek.

Drie vervolgstappen
Als de prijsindicatie akkoord is, kun je kiezen tussen drie vervolgstappen. Hier zijn de drie verschillende stappen uitgelegd. Wij gaan vervolgens met de maten en wensen aan de slag en maken hier een technische werktekening van en sturen je een bijgewerkte definitieve offerte.

Productiefase
Is de offerte akkoord? Dan gaan onze vakmannen in de werkplaats aan de slag met jouw nieuwe terrazzo-keukenblad. De levering en montage verzorgen wij uiteraard ook voor je. Wanneer dit gaat gebeuren, zal altijd in overleg zijn.

In maar 4 stappen

Op weg naar jouw terrazzo-keukenblad

1. Aanvraag prijsindicatie

Als startpunt is het handig om een prijsindicatie aan te vragen. Dit kan bij ons hier gemakkelijk digitaal ingevuld worden.

Is er al een technische tekening? Is er een (overzichts)foto? Geef ons zoveel mogelijk informatie en wij kunnen een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie voor jou maken. Stuur dit gerust via e-mail naar ons toe.

Misschien heb je al een idee voor een mooie kleurstelling? Je kunt hier jouw terrazzo-kleurenboek downloaden ter inspiratie.

2. Wij sturen je een passende prijsindicatie

Wij zorgen ervoor dat we door middel van alle informatie uit stap 1 een passende overzichtelijke prijsindicatie kunnen maken. Na jouw akkoord op de prijsindicatie, kunnen we verder met stap 3.

3. Aanleveren technische tekening

Is de prijsindicatie akkoord? Dan is het tijd voor het aanleveren van een technische tekening of schets met maten. Nog geen technische tekening? Hier zijn de drie verschillende stappen uitgelegd om een goede tekening te verkrijgen. Wij gaan vervolgens met de maten en wensen aan de slag en maken hier een technische werktekening van en sturen je een bijgewerkte offerte. Na jouw akkoord op de offerte kunnen we verder met stap 4.

4. Productiefase, levering en montage

Is de kleurstelling al bekend? Dan gaan nu aan de slag met de productie van jouw terrazzo-keukenblad. We houden je op de hoogte van de gang van zaken en sturen hierbij desgewenst leuke foto’s van de productie. Verder gaan we, in overleg met jullie, alvast een lever- en montagedatum inplannen.

SOCIALMEDIA
Volg ons op social media voor inspiratie, nieuws en updates.

Senstone logo wit

Een unieke uitstraling

voor ieder ontwerp

SENSTONE
Veldmate 20
7091 RS Dinxperlo - NL
NL003245704B93

Pin It on Pinterest